Cablu Micro USB, Iluminat cu Led Voice Control, 3.2A, 1M, Kaku, Alb

Kaku
25,68 RON 77,04 RON
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Kaku
Stoc limitat

Descriere

Cablu Iluminat cu Led Voice Control, 3.2A, 1M, KakuCablu pentru incarcare si transmiterea datelor. Mufe fabricate din aluminiu.
Curent de 3.2ANu se incurca LED-urile colorate reactioneaza la sunet Cablul tau anterior s-a rupt? Avem o propunere pentru tine: Am creat un cablu rezistent la fisuri si deteriorari mecanice minore prin combinarea a 3 materiale diferite. Datorita mufelor metalice, durata de viata a produsului este de pana la 6 ori mai lunga.Cablul nu se incurca si revine imediat la forma initiala. Nu se deformeaza. Puteti sa-l infasurati dupa cum doriti, isi recapata rapid forma originala atunci cand este lasat deoparte. Datorita materialelor utilizate, cablul este protejat impotriva supraincalzirii in timpul functionarii. Temperatura in timpul incarcarii este intotdeauna scazuta, datorita materialelor care previn supraincalzirea. Cip inteligent activat prin voce LED-urile clipesc in ritmul muzicii si reactioneaza la orice alt sunet! Fara indoiala, acesta este un avantaj util al produsului pentru persoanele carora nu le place sa caute cabluri in intuneric. Lumina nu clipeste intr-un mediu linistit, deci nu va va deranja in timp ce dormiti.
Ledurile incorporate clipesc in ritmul muzicii sau a zgomotului.
Parametrii produsului Marca: Kaku Material: silicon Curent: 3.2A (Max) Lungime: 1 m Interfata: Micro USB / USBSensibilitate ridicata la indoire multipla.
Nu atrage praful, rezistent la murdarie.stergeti doar cu o carpa umeda si va arata ca nou.

Detalii

Categorii
Brand
Lungime cablu
1 m
Tip conector 2
Micro USB
Tip conector 1
USB
Brand compatibil
Universal
Culoare
Alb
Garantie
12 luni