Cablu USB - Mini USB, 480 Mbps, Ugreen, 3 m, Negru

Ugreen
22,16 RON 66,48 RON
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Ugreen
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Cablu USB - Mini USB, 480 Mbps, Ugreen, 3 m, Negru.

Conectori placati cu aur.

Durabilitate si flexibilitate.

Compatibilitate larga.

Prezentare generala

Acest cablu Ugreen USB 2.0 Type-A tata-Mini cu 5 pini are un conector USB de tip A standard pe un capat si un conector Mini Type-B pe celalalt.

Puteti conecta conectorul de tip A la computer, apoi conectati conectorul Mini de tip B la un dispozitiv cu un port Mini de tip B.

Dispozitivele precum telefoanele mobile, playere MP3, tablete, camere digitale si camere video digitale au adesea porturi Mini Type-B.

Transmisie rapida si stabila

Ecranarea multipla ofera o protectie buna impotriva interferentelor, accepta transferul de date de pana la 480 Mbps, puteti transfera fisiere mari in cateva secunde si, de asemenea, compatibil cu USB 1.1 la viteza maxima (12 Mbps) / USB 1.0 (1,5 Mbps).

Calitate superioara.

Conectorii placuti cu aur de 24K, care sunt rezistenti la coroziune, ofera o durata lunga de viata si un transfer optim de semnal fara nicio intrerupere.

Poate rezista la peste 10.000 de teste de indoire si peste 10.000 de insertii pentru a confirma performanta remarcabila.

Continutul pachetului

1 x cablu USB 2.0 la Mini USB cu 5 pini

Nota - Acesta este un cablu Mini USB care nu va fi compatibil cu dispozitivele cu un port Micro USB. Va rugam sa verificati conectorul dumneavoastra si sa il comparati daca este identic cu imaginea produsului.


Detalii

Brand
Lungime cablu
3 m
Tip conector 2
Mini USB
Tip conector 1
USB
Model compatibil
Universal
Brand compatibil
Universal