Centura Alergare / Borseta Sport, Reflectorizanta - Ultimate Running Belt, Orificiu Compatibila cu Casti - Negru / Verde

27,58 RON 82,75 RON
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Centura Alergare / Borseta Sport, Reflectorizanta - Ultimate Running Belt, Orificiu Pentru Casti

imbracamintea sport nu are intotdeauna suficiente buzunare pentru depozitarea obiectelor mici. Pe durata antrenamentelor in sala de gimnastica sau a alergarii in aer liber, aveti nevoie de cele mai importante gadgeturi - un smartphone cu casti conectate sau un card de plata.iti iei cu tine cheia masinii, o gustare, ochelari de soare? Puteti incadra aceste lucruri si alte lucruri intr-un rinichi incapator si confortabil. Specificatie: Dimensiuni totale: 11 cm x 36 cm Dimensiuni buzunar principal: 8 cm x 20 cm Reglabil de la 80 cm la 110 cm Numar de buzunare: 4 Caracteristici suplimentare: Orificiu pentru casti, elemente reflectorizante, centura elastica fixata cu catarama Insertii reflectorizante care sporesc vizibilitatea pe intuneric.
Confort ridicat la purtare Fabricata dintr-o tesatura placuta la atingere. O puteti fixa cu usurinta pe spate, deoarece este echipat cu o catarama simpla.
Dimensiune perfecta
Greutate de doar 76 g.inaltimea sa este de 11 cm si latimea totala este de 37 cm. Cureaua poate fi reglata de la 80 cm la 110 cm. Datorita faptului ca este flexibila, cureaua se intinde liber pana la 120 cm. Dimensiunile interioare ale buzunarului principal: 8 cm x 20 cm.

Detalii

Brand
Pentru
Femei
Sport
Fitness
Tip produs
Borseta
Material
Nylon
Culoare
Negru
Garantie
12 luni