Folie Compatibila cu iPhone 8 / 7 / 6S / 6, Sticla Securizata, 3D, Anti-Blue-Light / Raze UV, Protectie Praf Difuzor, Baseus, Negru

Baseus
42,05 RON 126,16 RON
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Baseus
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Folie Sticla Securizata, Full Screen, Protectie Praf Difuzor, Baseus : Folie de sticla temperata 3D, rama flexibila, si protector de praf pentru difuzor.

Acoperire ecran complet - Folia protejeaza fiecare milimetru al ecranului.

Filtru UV / Filtru de raze Ultra - Violete - expunerea pe termen lung la razele UV, creste potentialul cataractei, ochilor infocati, inflamatia corneei, dureri oculare si afectiuni oculare.

Folia blocheaza cu succes lumina daunatoare si reduce riscul de deteriorare a vederii.

Protector pentru difuzor impotriva prafului este fabricat din metal celular si protejeaza difuzorul telefonului impotriva prafului si a corpurlor straine ce pot patrunde in acesta,evitand astfel deteriorarea acestuia.

Ultra-subtire - grosime de doar 0,3 mm.

Structura anti-explozie dura - Cu o rezistenta de 9H si o structura de doua straturi anti-compresie, folia este rezistenta la zgarieturi, zdrobire si crapaturi.

Acoperire oleofoba - Acoperirea oleofoba speciala ofera o protectie excelenta impotriva amprentelor si a petelor .

Rama flexibila - Folia are un cadru de siliciu de inalta calitate, protectorul de ecran este rezistent la fisuri si lovituri.

Confortabil si de incredere - nu interfereaza cu sensibilitatea ecranului tactil, recunoasterea faciala si calitatea displayului .

Folia este perfect ajustata si dimensionata pentru a fi compatibila cu toate husele pentru a preveni ridicarea laterala.

Poate fi folosit cu huse pentru telefon fabricate din material moale, tare, din sticla si silicagel lichid.

Specificatie : Brand: Baseus Nume: Ecran complet Durere: 9H Grosime: 0,3 mm Caracteristici suplimentare: cadru flexibil, protector de praf pentru difuzoare Pachetul include: sticla temperata, panza de material, stergator umed, 2x autocolant de praf

Detalii