Descriere

Baseus Incarcator Wireless 10W cu display led digital are un design minimalist, foarte subtire, de mici dimensiuni ce permite incarcarea dispozitivelor compatibile QI (incarcare wireless).

Trebuie doar sa asezati telefonul pe stand si incarcarea porneste.

Este realizat din materiale de calitate anti-alunecare: plastic pe suprafata unde este asezat telefonul si silicon la baza incarcatorului pentru a ingreuna alunecarea acestuia de pe suprafetele lucioase.

Dispune de un sistem inteligent ce identifica dispozitivul de incarcat si adapteaza puterea astfel incat incarcarea sa se realizeze cat mai rapid si in siguranta: 7.5 W pentru incarcarea rapida Apple si 10 W pentru incarcarea Android (Pentru incarcarea optima va rugam utilizati un incarcator compatibil QC 3.0/QC 2.0 - neinclus in pachet).

Pachetul contine si un cablu Lightning (12 metri) pentru o incarcare mai stabila si cu o mai mare viteza comparativ cu prima generatie de incarcatoare ce foloseau o interfata microUSB.

Permite incarcarea chiar daca telefonul este protejat de o husa, distanta ideala de incarcare fiind cuprinsa intre 2-6 mm.

Chiar daca este folosita incarcarea prin inductie multitudinea de sisteme de protectie nu permite supra-incalzirea, supra-incarcarea, scurt-circuitul sau orice problema ce poate afecta bateria telefonului.

De asemenea acesta nu permite sau opreste incarcarea daca sunt asezate obiecte metalice pe suprafata de incarcare.

Puteti lasa cu incredere telefonul peste noapte la incarcat deoarece dupa ce bateria a ajuns la 100% incarcatorul intra in modul de protectie pentru a evita supraincarcarea.

Display-ul digital afiseaza alternativ voltajul (V) si puterea (W) atunci cand incarca un dispozitiv.

De asemenea afiseaza mesajul FOD (Foreign Object Detected) atunci cand identifica un obiect metalic si opreste alimentarea.

Caracteristici: - incarcator QI Wireless; - incarcare prin inductie; - design minimalist, elegant; - dimensiuni reduse, subtire; - interfata Lightning; - protectii multiple pentru a nu afecta bateria dispozitivului; - sistem inteligent ce adapteaza curentul de incarcare in functie de dispozitivul de incarcat; - nu porneste sau opreste incarcarea la detectarea obiectelor metalice; - mod de protectie atunci cand bateria este 100%; - incarca si prin huse de protectie: distanta eficienta 2-6 mm; - input: 5V/2A, 9V/167A (Max); - output: 10W (Max); - materiale de calitate: plastic + silicon; - baza cu picioruse anti-alunecare; - display digital ce afiseaza alternativ voltajul si puterea (V si W); - pachetul contine: cablu Lightning; - lungime cablu: 12 m; - dimensiuni: 104.6 x 99.7 x 10.2 mm; - culoare: Negru; - compatibil cu dispozitivele QI (incarcare wireless).

Detalii

Brand
Garantie
12 luni