Set 2 x Folie, Compatibila cu iPhone 11, Compatibila cu iPhone XR, Sticla Securizata, Full-screen, Baseus, Anti Blue Light / Raze UV, Negru (Folii Telefoane)

Baseus
62,16 RON 173,64 RON
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Baseus
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Set 2 x Folie Sticla Securizata, Curbata, Full Secreen pentru iPhone 11, iPhone XR, Baseus, Anti Blue Light / Raze UV: Folia este fabricata din sticla de inalta calitate, are o transmisie de lumina ridicata, care permite afisarea la inalta definitie.

Filtru de raze UV si radiatii ultraviolete, filtreaza eficient razele ultraviolete cu unde scurte si radiatiile ultraviolete daunatoare daunatoare ochilor si protejeaza vederea.

Acoperire complet din sticla securizata curbata asigura acoperirea perfecta a intregului ecran al telefonului pentru a oferi o protectie maxima.

Cu instrumentul de instalare, mai usor de instalat Protectie excelenta impotriva craparii, spargerii foliei sau deteriorarii ecranului si a amprentelor Nota : este posibil ca dupa instalarea foliei sa fie necesar ajustarea sensibilitatii ecranului din meniul telefonului Pachetul include 1 x folie sticla securizata curbata 1x dispozitiv pentru instalare 1 x Set de curatare

Detalii

Brand
Tip
AntiShock
Model compatibil
iPhone 11
Brand compatibil
Apple
Material
Sticla securizata
Tip aplicare
Full screen
Culoare
Negru
Garantie
12 luni