Set 2 x Folie Compatibila cu iPhone 12 Mini, Sticla Securizata 3D, 0.23mm, Full Screen, Anti-Spy, Baseus, Cu Rama, Negru

Baseus
76,08 RON 228,24 RON
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Baseus
Stoc limitat

Descriere

Folie Sticla Securizata, Full Screen, Anti-Spy si Protectie Praf pentru Difuzor, Baseus : Folie de sticla temperata 3D, rama flexibila, si protector de praf pentru difuzor.

Filtrul de confidentialitate - Datorita filtrului anti-spy, continutul ecranului poate fi vizualizat clar intr-un unghi de 90 de grade si este invizibil din unghiuri mai mici de 45 de grade.

Acoperire ecran complet - Folia protejeaza fiecare milimetru al ecranului.

Protector pentru difuzor impotriva prafului este fabricat din metal celular si protejeaza difuzorul telefonului impotriva prafului si a corpurlor straine ce pot patrunde in acesta,evitand astfel deteriorarea acestuia.

Ultra-subtire - grosime de doar 0,3 mm.

Structura anti-explozie dura - Cu o rezistenta de 9H si o structura de doua straturi anti-compresie, folia este rezistenta la zgarieturi, zdrobire si crapaturi.

Acoperire oleofoba - Acoperirea oleofoba speciala ofera o protectie excelenta impotriva amprentelor si a petelor .

Rama flexibila - Folia are un cadru de siliciu de inalta calitate, protectorul de ecran este rezistent la fisuri si lovituri.

Confortabil si de incredere - nu interfereaza cu sensibilitatea ecranului tactil, recunoasterea faciala si calitatea displayului .

Folia este perfect ajustata si dimensionata pentru a fi compatibila cu carcasele si pentru a preveni ridicarea laterala.

Poate fi folosit cu carcase pentru telefon moale, tare, din sticla si silicagel lichid.

Specificatie: Brand: Baseus Nume: Ecran complet Durere: 9H Grosime: 0,3 mm Caracteristici suplimentare: cadru flexibil, protector de praf pentru difuzoare Pachetul include: sticla temperata, panza de material, stergator umed, 2x autocolant de praf

Detalii

Brand