Set 2x Folie Compatibila cu iPhone 11 Pro Max / Compatibila cu iPhone XS Max, Auto-Curatare, Ringke Dual Easy, Transparent

52,67 RON 158,01 RON
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Disponibil in stoc

Descriere

Folie Ecran - Auto-Curatare, Ringke Dual Easy: Nota : Case Friendly - Din acest motiv, folia este putin mai mica decat displayul, ideala pentru a putea fi folosita impreuna cu o husa Usor de instalat - Designul unic face ca folia sa fie foarte usor de instalat.

Perfect ajustat fara murdarie sau bule de aer.

Proiectare in 4 straturi - Cu 2 folii de protectie, protector de ecran si film suplimentar pentru indepartarea prafului care indeparteaza eventualele pete de praf si resturi de pe ecran Functioneaza ca un ghid pentru a va asigura ca totul se potriveste la prima incercare.

Acoperire pe ecran complet - Protectie completa a ecranului si colturile rotunjite.

Claritate ridicata- folia nu interfeseaza cu functiile displayului : sensibilitatea ecranului tactil, recunoasterea faciala si calitatea fotografiei.

Acoperire oleofoba - Acoperirea oleofoba speciala ofera protectie speciala impotriva amprentelor si a petelor.

Case Friendly - Folia este perfect ajustata si dimensionata pentru a fi compatibila cu carcasele si pentru a preveni ridicarea laterala.

Specificatie : Brand: Ringke Nume: Dual Easy Film Culoare: transparent Caracteristici suplimentare: design in 4 straturi Pachetul include: 2 x protector de ecran, material textil, servetel cu de alcool, racleta, manual Ghid de instalare: indepartati folia 1, care protejeaza folia de indepartare a prafului.

Asigurati-va ca ecranul este curat si aliniati cu precizie folia pe ecranul telefonului Apasati ferm pentru a indeparta toate praful si resturile.

in mod similar cu Pasul 1, scoateti folia 2 si, simultan, glisati usor racleta pe restul ecranului de jos in sus Apasati orice bule de aer folosind racleta furnizata.

(* Bulele mici de aer se disperseaza in mod natural in 1-2 zile.

) Eliminati folia 4, care protejeaza filmul si folositi stergatorul de alcool inclus pentru a curata complet ecranul si a-i da un finisaj premium.

Detalii

Brand
Tip
AntiShock
Model compatibil
iPhone 11 Pro Max
Brand compatibil
Apple
Material
Polimer
Tip aplicare
Fata
Culoare
Transparent
Garantie
12 luni