Retur

Stim, si noua ni s-a mai intamplat sa nu fim multumiti de un produs comandat online.

De aceea puteti returna un produs in termen de 14 zile din momentul primirii comenzii fara a invoca un motiv .

1.  In cazul in care doriti sa returnati un produs si doriti restituirea contravalorii acestuia, va vom restitui toate sumele achitate inclusiv costul transportului .

Va trebui sa suportati costul de transport al returului - 12.99 lei. Acest cost va fi retinut din contravaloarea ce urmeaza sa fie restituita.

Nu vom accepta retururile cu plata transportului la noi sau cu plata ramburs .

2.  In cazul in care produsul comandat nu este compatibil cu model dispozitivului sau ati primit un alt model de produs decat cel comandat , acesta va fi inlocuit gratuit fara nici un cost iar daca noul produs dorit este mai scump , achitati doar diferenta de pret .

3.  In cazul in care ati comandat gresit un alt model, va trebui sa suportati costul de transport al returului - 12.99 lei, costul transportului pentru produsul inlocuitor va fi gratuit.

ATENTIE :

Va rugam sa verificati ca produsul pe care doriti sa-l returnati , indeplineste conditiile mentionate mai jos, altfel returul nu va fi acceptat.

Nu va fi acceptat returul produselor care prezinta urme de utilizare, care sunt desigilate, carora le lipsesc etichetele sau ambalajele originale, care au ambalajele rupte sau murdare sau care au lipit pe suprafata ambalajului banda de scotch sau etichete curier.

 Înainte de a returna produsele :

1.  Va rugam sa verificati ca produsele nu sunt desigilate, nu prezinta urme de folosinta , nu lipsesc etichetele sau ambalajele originale, nu au ambalajele rupte sau distruse.

2. Verificati sa includeti toate accesoriile primite in pachet ( nu se accepta retururi cu accesorii lipsa : ex: servetele sau lavete rupte sau lipsa , stickere, etc)

3. Completati cu toate datele formularul de mai jos

4.  Ambalati corespunzator produsele - de preferat in cutia in care au fost receptionate - nu lipiti scotch sau etichete pe suprafata produsului !

5.  Asteptati sa va contacteze curierul.

Daca se opteaza pentru restituirea, contravaloarea platita va fi restituita in termen de maxim 14 zile din momentul in care receptionam produsul returnat.

 

  • Doresc *