Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Mobilepro.ro.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Mobilepro.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul Mobilepro.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Mobilepro.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Mobilepro.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Mobilepro.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Mobilepro.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Mobilepro.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@mobilepro.ro

I. Despre Noi
Serviciul https://www.mobilepro.ro/ este oferit de SC TERA WIDE SRL inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J04/39/2022 

avand cod unic de inregistrare 45451647, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa: contact@mobilepro.ro 

II. Despre 
MobilePro
MobilePro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul MobilePro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele MobilePro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale MobilePro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a MobilePro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul MobilePro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul MobilePro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului MobilePro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a MobilePro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile MobilePro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
MobilePro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de MobilePro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele MobilePro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
MobilePro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al MobilePro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului MobilePro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele MobilePro va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de MobilePro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe MobileProeste necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al MobilePro
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice pe MobilePro, sunteti de acord cu forma de comunicare (prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Comenzi false

Site-ul MobilePro dispune si utilizeaza algoritmi pentru identificarea comenzilor false ce au ca scop aducerea de daune materiale sau aflarea unor informatii comerciale.

MobilePro trateaza cu deosebita atentie comenzile de acest tip

In situatia in care sunt detectate comenzi plasate pentru acest scop toate datele vor fi colectate si furnizate autoritatilor competente iar persoana fizica sau juridica care a adus prejudicii site-ului MobilePro administrat prin SC TERA WIDE SRL. va fi obligata sa plateasca daune interese in valoare de 10.000€ daca persoana depistata este o persoana fizica sau in valoare de 50.000€ daca persoana depistata este o peroana juridica.

Comanda falsa este acea comanda plasata in mod repetat de catre o persoana fizica sau juridica, care este refuzata in momentul incercarii de livrare de catre curier, plasata de pe un ip unic, dinamic sau folosind un serviciu VPN.

VIII. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe MobilePro reprezinta preturile finale de cumparare cu toate taxele incluse (in afara de taxa de livrare prin curier). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.


IX. Metode de plata

Puteti plati produse prin MobilePro prin 3 metode:

1. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. 


2. Daca ati ales sa platiti prin card bancar, dupa completarea datelor de livrare si apasarea butonului Finalizeaza comanda, veti fi rederectionati catre pagina procesatorului de plati PayU unde puteti efectua plata.

In cazul in care ati abandonat plata sau aveti fonduri insuficiente, puteti relua oricand plata comenzii din contul de client. Daca in termen de maxim 3 zile din momentul plasarii comenzii, plata nu a fost efectuata, comanda dumneavoastra va fi anultata.

3. Daca ati ales metoda de plata prin transfer bancar/ordin de plata: dupa adaugare produselor in cos si completarea datelor de livrare, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. 

Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. 
Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1 din termeni si conditii).
4. Daca ati selectat din greseala o alta metoda de plata sau doriti sa schimbati metoda de plata, va rugam sa ne contactati pe mail pentru efectuarea modificarilor

X. Garantie si service post-vanzare

Toate produsele comercializate beneficiaza de garantia oferita de furnizor.

Garantia se acorda prin inlocuirea produsului, GRATUIT.

Daca inlocuirea cu un alt produs identic nu este posibila din urmatoarele motive: lipsa stoc furnizor sau a iesit din fabricatie, clientul poate opta pentru un alt produs / alte produse de aceeasi valoare.

Daca produsul dorit este mai scump decat produsul returnat, clientul va plati doar diferenta dintre produse

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati la adresa de mail contac@mobilepro.ro

X.I. Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii :

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

- defecte cauzate de uzura produsului, accesorii sau pietre desprinse sau rupte ca urmare a utilizarii excesive a produsului.

- defecte cauzate de utilizator : lovire, incovoiere, rasucire, crapare, spargere a suprafetelor din sticla, montarea incorecta a foliilor de protectie, distrugeri intentionate, montarea sau demontarea incorecta a huselor.

- daca clientul, a achizitionat un produs si doreste inlocuirea lui cu un alt model de produs sau pentru al model de dispozitiv ( ex. a comandat un produs pentru alt model de telefon), pentru inlocuirea produsului trebuie sa achite o taxa de transport in valoare de 33.98 lei formata din:

- 16.99 lei (TVA inclus) reprezentand costul transportului pentru produsul returnat (taxa este perceputa de firma de curierat)

- 16.99 lei (TVA inclus) reprezentand costul transportului pentru produsul inlocuitor (taxa este perceputa de firma de curierat)

- daca clientul a returnat un produs pentru garantie / inlocuire si se constata ca acesta nu indeplineste termenii si conditiile mentionati la I.I Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii, pentru re-expediarea acestuia inapoi la client, acesta trebuie sa achite o taxa de transport tur-retur in valoare de 33.98 lei (TVA inlclus) reprezentand costul transportui ce va fi platit la firma de curierat sau poate opta ca re-expedierea sa se faca printr-un curier stabilit de catre client.

XI. Descrierea si returnarea produselor

MobilePro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, MobilePro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de MobilePro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

Exceptional, MobilePro administrata prin SC TERA WIDE SRL.  ofera un termen pentru retur extins la 30 de zile calendaristice.

Condiţiile şi modalităţile de exercitare a dreptului de denunţare unilaterală, pentru cazurile prevăzute în prezenta ordonanţă, sub forma clauzei următoare: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului", redactată cu caractere îngroşate. În cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fără cerere de comandă din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;

Puteti returna fara nici un motiv produsul cumparat DOAR daca in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Va rugam sa nu trimiteti produsele fara ambalajul de protectie cu, care au fost livrate sau fara a fi introduse intr-un ambalaj de protectie: plic plastic, plic cu bule, plic de hartie, cutie de carton, etc, altefel returul va fi refuzat.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs sau prin intermediul nostru platind taxa de transport in valoarea de lei. Aceasta taxa va fi oprita din contravaloarea ce trebuie restituita.

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Nu vor fi acceptate pentru retur produsele ce prezinta urme de utilizare , produsele desigilate, carora le lipsesc etichetele sau ambalajele originale, produse care au ambalajele deteriorate sau rupte , produsele care au fost returnate fara ambalajul de protectie initial , produse care au suferit deteriorari ca urmare a ambalarii necorespunzatore, produsele ce nu contin toate accesoriile cu, care au fost livrate, produsele care au lipita eticheta de transport sau folii de scotch direct pe ambalaj

In cazul in care se returneaza un produs ce nu indeplineste conditiile de mai sus iar returul este respins si doriti re-expedierea produsului returnat si respins va trebuii sa platiti direct costul transportului la pretul de lista al firmei prin care se efectueaza livrarea.

Vom returna toate sumele incasate, inclusiv contravaloarea taxei de transport, in termen de maxim 30 de zile din momentul denuntarii contractului intr-un cont bancar aflat pe numele cumparatorului. 

Pentru a returna un produs va rugam sa verificati daca acesta intruneste termenii si conditiile enumerate mai sus pentru a evita refuzul returului. 

Daca doriti sa returnati un produs, puteti sa ne contactat prin intermediul formularului de Contact apasand AICI


XII. Inlocuirea Produselor

a. In situatia in care produsul achizitionat este defect sau prezinta defecte de fabricatie acesta va fi inlocuit GRATUIT cu un alt produs identic. 

Daca inlocuirea cu un alt produs identic nu este posibila din urmatoarele motive: lipsa stoc furnizor sau a iesit din fabricatie, clientul poate opta pentru un alt produs / alte produse de aceeasi valoare.

Daca produsul dorit este mai scump decat produsul returnat, clientul va plati doar valoarea dintre produse

b. In situatia in care clientul a achizitionat un produs si a primit un produs diferit decat este mentionat in titlu si descrierea produsului sau pentru al model de dispozitiv, acesta va fi inlocuit GRATUIT.

c. In situatia in care, clientul, a achizitionat un produs si doreste inlocuirea lui cu un alt model de produs sau pentru al model de dispozitiv ( ex. a comandat un produs pentru alt model de telefon), pentru inlocuirea produsului trebuie sa achite o taxa de transport in valoare de 33.98 lei formata din:

- 16.99 lei costul transportului pentru produsul returnat (taxa este perceputa de firma de curierat)

- 16.99 lei costul transportului pentru produsul inlocuitor (taxa este perceputa de firma de curierat)

XIII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. MobilePro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe MobilePro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe MobilePro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale MobilePro.
MobilePro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. MobilePro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. MobilePro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XIV. Forta Majora
MobilePro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre MobilePro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa MobilePro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la MobilePro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele MobilePro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XV. Publicitatea
MobilePro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea MobileProsi prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XVI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
MobilePro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email afisata la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XVII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul MobilePro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile MobilePro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul MobilePro sau primirea reclamatiei pe adresa de e-mail contact@mobilepro.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bacau.

XVIII. Prezentarea ofertei
MobilePro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul MobilePro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul MobilePro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.

Descrierile produselor pot să contina date inexacte, iar site-ul MobilePro, nu poate fi raspunzator pentru acestea si nu isi asumă nici o responsabilitate pentru orice prejudiciu cauzat de acest lucru.

Fotografiile de pe site-ul MobilePro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Datorita setărilor monitorului sau a display-ului telefonului sau tabletei pot exista diferente de culoare  sau nuanta intre culoarea din fotografia produsului si produsul in sine. 

In situatia in care dintr-o eroare a fost posibila plasarea unei comenzi ce contine produse la un pret derizoriu, ne rezervam dreptul de a anula comanda fara nici o justificare sau notificare prealabila.

In situatia in care produselor afisate si vandute prin intermediul site-ului www.mobilepro.ro si / sau prin intermediul oricaror canale de vanzare, au un pret derizoriu, ne rezervam  dreptul de a anula si nu onora comenzile ce contin aceste produse.

SC TERA WIDE SRL.  ce administreaza site-ul www.mobilepro.ro nu isi asuma raspundere pentru nici un fel de prejudiciu ce ar putea fi cauzat de informatiile continute in site.

XIX. Modificari

MobilePro isi rezerva dreptul de a opera oricand modificari sau completari ale termenilor si conditiilor prezentate pe site-ul MobilePro fara o instiintare prealabila.