Retur

Puteti returna un produs in termen de 14 zile din momentul primirii comenzii fara a invoca un motiv .

1. In cazul in care doriti sa returnati un produs si doriti restituirea contravalorii acestuia, va vom restitui toate sumele achitate inclusiv costul transportului .

Va trebui sa suportati costul de transport al returului - 12.99 lei . Acest cost va fi oprit din contravaloarea ce urmeaza sa fie rambursatata.

Nu vom accepta retururile cu plata transportului la noi sau cu plata ramburs .

 2. In cazul in care produsul comandat nu este compatibil cu model dispozitivului sau ati primit un alt model de produs decat cel comandat , acesta va fi inlocuit GRATUIT fara nici un cost iar daca noul produs dorit este mai scump , achitati doar diferenta de pret .

Exceptie fac cazurile in care ati comandat gresit alt model - in acest caz va trebui sa suportati costurile de transport tur-retur

ATENTIE : Nu vor fi acceptate returul produselor ce prezinta urme de utilizare, care sunt desigilate, carora le lipsesc etichetele sau ambalajele originale.

 Înainte de a returna produsele :

1.  Va rugam sa :

  •   verificati ca produsele nu sunt desigilate, nu prezinta urme de folosinta , nu lipsesc etichetele sau ambalajele originale, nu au ambalajele rupte sau distruse
  •   ne dati de veste pe mail la  contact@mobilepro.ro , unde veti specifica urmatoarele :
  •   specificati produsul / produsele pe care doriti să le returnati
  •   specificati motivul returului (optional)
  •   specificati daca doriti inlocuirea produsului, acordarea unui voucher pentru a putea fi folosit la urmatoarea comanda sau rambursarea sumei 
  •   indicati produsul dorit in cazul in care se opteaza pentru inlocuirea produsului (daca produsul dorit este mai scump , platiti doar diferenta de pret dintre cele doua produse .
  •   specificati un cont bancar ( in cazul in care se solicita returnarea contravalorii acestuia )

2.  Ambalati corespunzator produsele - de preferat in cutia in care au fost receptionate

3.  Asteptati sa va contacteze curierul .

*In cazul in care se solicita retururi repetate , ne rezervam dreptul de a face verificari suplimentare iar costul transportului pentru returnarea produsului va fi suportat de catre client .